La Muntanyeta acull el Torneig Brava Football 2021

El Club de Futbol Calella és l'amfitrió del Torneig Brava Football 2021

2021-09-15T20:30:38+01:0015/09/2021|

Equips de la categoria del Barça, l’Espanyol, l’Atlètic de Madrid o el València participen aquest cap de setmana al Torneig Brava Football 2021, que es disputa a La Muntanyeta però també al camp de futbol de Malgrat de Mar. Hi participen els equips de categoria aleví i benjamí de primer any tant de Catalunya com d’àmbit nacional i internacional.

L’amfitrió és, com no pot ser d’altra manera, el Club de Futbol Calella. Dissabte es disputen els partits previs i diumenge les finals. Els guanyadors aconseguiran entrades per dos dies al parc d’atraccions Port Aventura, a més d’una nit d’allotjament.

Molts dels equips s’allotgen a hotels calellencs juntament amb les famílies dels jugadors, generant un retorn per la ciutat tant a nivell econòmic com esportiu.

Es tracta del segon cap de setmana del torneig, ja que dissabte i diumenge passat van jugar els alevins i benjamins de segon any. En total, hi participen 160 equips de quatre categories, més de 2.000 jugadors que disputen fins a 400 partits.

Comparteix el contingut!

Go to Top