Candini carrega contra Juhé pel jaciment del Roser

Un video que ha fet Juhé i que s'ha compartit a través de les xarxes socials ha encès la ira de Candini que li ha respòs a través de Twitter

Montserrat Candini i Josep Maria Juhé

2021-09-17T18:01:56+01:0017/09/2021|

L’alcaldessa, Montserrat Candini, ha criticat durament l’actitud del regidor de Calella en Comú (CeC), Josep Maria Juhé, en relació al jaciment del Roser. Candini li ha recriminat que va formar part del govern municipal durant 12 anys, com a regidor de Cultura, de Medi Ambient i d’alcalde, i que en tot aquest temps “les ruïnes podrint-se i no va fer ‘RES’”. “Ara que s’ha trobat una solució, lidera l’aturada. Això té algun nom?? En política no tot s’hi val, cal ètica i decència. Prou fake news”, li retreu l’alcaldessa.

 

Juhé, que s’ha significat en contra del projecte de construir un supermercat al damunt de les restes romanes, forma part de la Plataforma per la dignificació de la Vil·la romana de Calella, un moviment veïnal que ha convocat per aquesta tarda una concentració de rebuig a l’Aldi. El regidor dels comuns ha publicat un vídeo a les xarxes socials en el que anima a participar a l’acte de protesta.

Els comentaris mostren divisió d’opinions, tant de suport a Candini com de defensa de Juhé.

El jaciment i el seu futur han polaritzat la política calellenca, creant dos blocs ben marcats. D’una banda, el govern, format pel PDeCAT i el PSC, amb el suport de Ciutadans, a favor de la museïtzació de les ruïnes sota el supermercat. De l’altra, la CUP i CeC, que lluiten al costat de la Plataforma per aturar l’edificació. ERC va posicionar-se al principi en contra de l’Aldi, però hores d’ara es manté al marge.

Comparteix el contingut!

Go to Top