Sense aigua a la font de la plaça Lluís Gallart

2021-09-17T08:15:02+01:0017/09/2021|

#laveudeCalella Una seguidora es queixa que la font de la plaça Lluís Gallart porta “més de dos anys sense funcionar. La resposta de l’Ajuntament, des de fa dos estius, és que estan solucionant l’avaria!”.

Els veïns s’han queixat diverses vegades i expliquen que “el primer cop ens van dir que hi havia una fuita al pàrquing que l’estaven arreglant, que va ser l’estiu del 2019. L’any passat amb la pandèmia pensàvem que era per precaució i aquest any fa un parell de mesos vam fer una instància a l’Ajuntament i ens va arribar una carta que posa que ho estan arreglant, però no és així, a mes a mes cada cop està més trencada!! L’únic que han fet és enganxar-la perquè s’havia separat del terra”.

Comparteix el contingut!

Go to Top