Dues calellenques reben les medalles per complir 100 anys

  • Cristina Aleu i Dolores Rios, dues calellenques centenàries
2021-09-18T12:50:19+01:0018/09/2021|

Només uns pocs afortunats aconsegueixen arribar a una edat tan rodona com els 100 anys. Darrerament s’hi han sumat també la Cristina Aleu i la Dolores Rio, que aquesta setmana han rebut les medalles centenàries de mans de l’alcaldessa, Montserrat Candini, i el regidor de Política Social, Ramon Llamazares. La residència Mar i Sol, on viu la Cristina Aleu, també s’ha sumat a la celebració de l’efemèride.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies atorga una medalla commemorativa a les persones que compleixen 100 anys, gravada amb el seu nom i l’any de celebració del centenari. La pot sol·licitar la família o la residència on viu la persona.

Tant la Cristina com la Dolores han sobreviscut a diversos esdeveniments que van fer canviar la història del món, com la Guerra Civil espanyola o, quan aquesta acabava, la Segona Guerra Mundial. Van néixer poc després que finalitzés una pandèmia, la de la grip espanyola, i ara han superat la de la COVID-19. Dues vides plenes d’anècdotes i de coneixements adquirits, d’experiències que marquen i modelen el caràcter. Felicitats!

Comparteix el contingut!

Go to Top