Un cotxe crema de matinada al carrer Sant Antoni

  • L'incendi ha deixat la part del davant del cotxe calcinada. (Fotos: Policia Local)
2021-09-18T09:49:37+01:0018/09/2021|

Els residents del carrer Sant Antoni s’han endut un bon ensurt aquesta matinada quan un cotxe estacionat s’ha incendiat. La part del davant del cotxe ha quedat calcinada, afectant també les portes del darrere de la furgoneta que tenia aparcada al davant i part de la gelosia instal·lada al balcó del primer pis.

Una veïna ha vist com començava a sortir fum del capó poc abans de les sis del matí i ha trucat als cossos d’emergències. La Policia Local s’hi ha presentat ràpidament i ha intentat apagar el foc amb un extintor, sense sort. Finalment, els Bombers han aconseguit extingir l’incendi.

Els veïns han escoltat dues explosions, les de les dues rodes del davant quan el foc les feia esclatar. S’han mantingut a les seves cases amb les finestres tancades perquè no entrés el fum però observant les flames que devoraven el cotxe.

Els cossos d’emergències han pogut localitzar a la propietària del cotxe, que també viu per la zona. El vehicle ha estat retirat, així com la furgoneta, i a les places on estaven aparcats ara llueix la cinta de la policia que impedeix estacionar.

Els calellencs més matiners que han sortit de casa han sentit l’olor a cremat des de diferents punts del centre de la ciutat.

Comparteix el contingut!

Go to Top