Poca programació infantil per Festa Major

2021-09-24T08:48:18+01:0024/09/2021|

#laveudeCalella Algunes famílies es queixen que ahir, “sent el dia de la Festa Major i que els infants no tenien escola, no s’ha programat res destinat als petits. A més la programació de la festa major destinada al públic infantil és molt pobre”. Una mare explica que “alguns hem portat els nens a Missa per passar el matí“.

Demanen que es tingui més en compte als nens i nenes a l’hora de plantejar la programació especialment en els dies en els que no tenen escola, com és el dia 23 de setembre o els caps de setmana.

Enguany, en el marc de la fira, s’han programat alguns tallers, un concert familiar dissabte i un espectacle de teatre infantil el diumenge. Les famílies, però, demanen més activitats pels seus fills i filles.

Comparteix el contingut!

Go to Top