Accident entre una moto i un cotxe a l’encreuament de la N-II amb el carrer Indústria

  • L'accident s'ha produït al migdia d'aquest divendres i han estat implicats un cotxe i una moto
2021-10-01T13:14:58+01:0001/10/2021|

Migdia complicat a la carretera. Sobre les 13h s’ha produït un accident entre una moto que circulava per la N-II i un cotxe que s’hi incorporava des del carrer Indústria. Les causes de l’accident s’han repetit en més d’una ocasió: un cotxe s’atura per permetre la incorporació d’un altre però la moto del darrere no ho veu i avança per l’esquerra, produint-se un xoc entre la moto i el vehicle que intentava accedir a la carretera. El motorista ha quedat ferit i ha hagut de ser atès pels serveis mèdics.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat inicialment tres ambulàncies del SEM, una d’elles ha traslladat al motorista a l’hospital. A causa de la impressió de l’accident, un testimoni s’ha desmaiat i ha anat una quarta ambulància per atendre’l. Dues patrulles de la Policia Local i els operaris de la grua regulaven el trànsit.

L’actuació no ha deixat indiferent als conductors que circulaven en aquell moment per la N-II, que treien els ulls momentàniament de la carretera per intentar esbrinar què passava, alhora que la circulació s’alentia i es produïen breus aturades. Això ha fet que una furgoneta xoqués contra el vehicle del davant, una altra furgoneta, sense més complicacions que el trencament del plàstic que cobreix les llums.

Petit xoc entre dues furgonetes al punt de l’accident entre un cotxe i una moto

Comparteix el contingut!

Go to Top