Dos homes ingressen a presó per robar i amenaçar amb unes tisores a una parella a Calella

A la matinada del 29 de setembre, Policia Local i Mossos d'Esquadra buscaven els pressumptes autors als carrers de la zona turística

2021-10-01T16:11:55+01:0001/10/2021|

Dos homes han ingressat a la presó de Brians II després de robar violentament a una parella a Calella. Els fets van ocórrer el 29 de setembre abans de les 3h de la matinada, els dos individus es van apropar a la parella i amb una forta estrebada els van robar la bossa de mà. Les víctimes es van intentar defensar, però un dels homes els va amenaçar amb unes tisores mentre l’altre aprofitava per sostreure’ls el mòbil.

Un dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local va localitzar un home que coincidia amb la descripció d’un dels presumptes autors i el van detenir. Més tard, van rebre un avís d’una patrulla policial que havia retingut un home que estava molt alterat i cridant i que havia estat reconegut per les pròpies víctimes del robatori que estaven rebent assistència sanitària. Els agents van procedir a detenir-lo.

Alguns veïns de la zona turística es van despertar pels llums dels cotxes policials que buscaven als dos autors del robatori, utilitzant llanternes per mirar també sota els vehicles aparcats.

Els arrestats són un home de 36 anys veí de Calella i de nacionalitat marroquina i un altre de 39 anys i nacionalitat algeriana, veí de Figueres però resident a Calella des de fa anys. Aquest últim va viure a La Bruna fins que va ser desallotjada i, ja en aquell moment, va ser detingut per la Policia Nacional per no tenir la documentació en regla. Darrerament, freqüentava la zona de les barques de la platja.

Un dels detinguts té 24 antecedents. Segons ha pogut saber Calella Comunicació, un d’ells ha comès dos intents de violació a una mateixa noia, qui explica que viu atemorida per les amenaces de l’individu però que no ha presentat denúncia.

Comparteix el contingut!

Go to Top