La vaga segueix a Rodalies: pràcticament cap tren passa per Calella

La freqüència de pas que mostren les pantalles ha indignat als usuaris

2021-10-01T08:42:42+01:0001/10/2021|

Es preveu una nova jornada caòtica a les estacions catalanes. En el segon dia de la vaga de maquinistes, molts dels primers trens del matí han estat cancel·lats. De fet, la línia del Maresme ha quedat pràcticament suprimida. Les estacions no saben quan passaran els trens. Les pantalles mostren freqüència de pas mai vista: només tres trens per tot el dia. La megafonia adverteix de “retards considerables”, un eufemisme a la vista de la magnitud de la vaga.

Renfe acusa als maquinistes d’incomplir els serveis mínims i no presentar-se a treballar tot i haver estat notificats, un extrem que el sindicat SEMAF, convocant de les aturades, nega.

Alguns usuaris habituals, després de la jornada que es va viure ahir amb grans retards i més de 400 trens suprimits, han decidit buscar un mitjà de transport alternatiu. Els que tenien opció. Però aquells que es veuen obligats a anar amb tren porten tres hores esperant un comboi fins a Barcelona que no ha passat. La indignació i la frustració són palpables.

L’alternativa que han trobat els ciutadans que han de viatjar a Barcelona és l’autobús, el que ha fet que s’omplin ràpidament les places.

La vaga s’estendrà també als dies 4, 5, 7, 8, 11 i 12 d’octubre.

Comparteix el contingut!

Go to Top