Roben les eines de treball de l’interior d’un cotxe aparcat al costat de la gasolinera

El cotxe estava estacionat a l'aparcament de la gasolinera

  • Les eines estaven al maleter del vehicle, fora de la vista, aparcat al costat de la benzinera. Però quan la víctima va arribar, es va trobar el cotxe obert i buit.

2021-10-04T12:04:36+01:0004/10/2021|

Els robatoris més freqüents són de telèfons mòbils, carteres o joies. Però a un calellenc l’han deixat sense poder treballar: li han robat les eines de treball que guardava al maleter del cotxe, que tenia estacionat al petit aparcament al costat de la benzinera. Calcula que el valor dels estris superava els 1.500 euros. Els lladres s’han endut un maletí d’eines, una bomba de buit i manòmetres amb els que muntava aparells d’aire condicionat, un trepant de bateria, una amoladora i una bossa amb més instruments.

El robatori es va produir diumenge al matí. La víctima creu que va ser entre les 6:30h i les 8:30h del matí, ja que quan va marxar de casa sobre les 5h per anar a treballar tot estava al seu lloc, però quan va tornar cap a les 9h va veure part dels seus objectes al terra de l’aparcament. En un primer moment va pensar que era brossa que algú havia llençat, però en acostar-s’hi va comprovar que eren els seus estris de treball i que el cotxe estava obert i buit, però sense signes d’haver estat forçat.

Tot i que ha preguntat als veïns, ningú va veure ni escoltar res, ni tan sols les càmeres de seguretat dels voltants tenen enregistrat el moment per no enfocar en la direcció on el cotxe estava aparcat. La víctima dona per suposat que van ser com a mínim dues persones les que li van robar i que van necessitar un vehicle per poder-se endur els productes. És la tercera vegada que li roben el contingut del cotxe, a més, al mateix aparcament.

No té esperances de poder recuperar les seves eines, però revisa els portals de segona mà com Wallapop per si els lladres les posen a la venda.

Lamenta que eren les eines que havia anat comprant al llarg de molt de temps dedicant-se a fer tasques de paleta i de lampista. Ara haurà de demanar-les en préstec a algun conegut per poder continuar treballant.

Comparteix el contingut!

Go to Top