Hilario Marín presenta el seu debut literari, “Cartas desde la oscuridad del armario”

La presentació del llibre d'Hilario Marín va ser a la Sala Mozart envoltat de família i amics

  • Una novel·la de ficció amb un rerefons real, amb personatges basats en persones que han confiat en l'Hilario part de les seves experiències vitals.

2021-10-05T18:04:27+01:0005/10/2021|

Hilario Marín ha fet el salt al món editorial amb una novel·la de ficció però representant un problema ben real: el d’un noi homosexual que no és acceptat per la seva família. El protagonista decideix marxar de casa i cau en el món de les drogues, però un temps després, ja amb una certa estabilitat, decideix enviar unes cartes demolidores als membres de la seva família. El títol evoca l’essència del llibre: “Cartas desde la oscuridad del armario”.

Tot i ser el seu primer llibre, l’Hilario té una trajectòria literària vinculada a CALELLA COMUNICACIÓ, amb relats curts setmanals. També disposa d’un blog en el que publica històries de suspens. Però va ser en l’etapa del confinament en la que va decidir-se a escriure un llibre. Explica que les nits eren el moment en el que estava més inspirat, arribant a redactar fins a vuit pàgines en unes hores.

Un cop va tenir el llibre enllestit, va enviar-lo a tres editorials. Dues d’elles van interessar-se per la història, mentre que de la tercera no va obtenir resposta. Finalment, l’Hilario va escollir la que va mostrar més interès, Círculo Rojo. Destaca la gran valoració que l’editorial va fer del text, posant en valor “l’estil proper i empàtic” i el “vocabulari extremadament ric”. Així va començar el seu periple literari, que el va portar a presentar el llibre davant de família i amics a la seva segona casa, la Sala Mozart, on hi treballa de cambrer.

“Cartas desde la oscuridad del armario” es pot demanar a les llibreries El Faristol i La Llopa o comprar-lo directament a l’Hilario passant pel bar, qui plasmarà la seva dedicatòria personalitzada. També podràs fer un cafè amb ell i comentar la novel·la.

L’Hilario t’espera a la Sala Mozart on et dedicarà el seu llibre

Comparteix el contingut!

Go to Top