Turoperadors i premsa especialitzada en turisme esportiu visiten Calella

  • El crol centre és una de les instal·lacions que van visitar els turoperadors de turisme esportiu
2021-10-05T09:01:01+01:0005/10/2021|

Calella, com a destinació especialitzada en turisme esportiu, ha rebut la visita de turoperadors i premsa especialitzada. La nostra ciutat ha estat un dels punts escollits entre d’altres del Maresme i de Catalunya.

A finals de setembre van venir dos operadors turístics esportius per conèixer les instal·lacions del Crol Centre, Irish Sporting Tours, provinents d’Irlanda, i Golf Joy Travel, de Suècia. Van allotjar-se a l’Hotel Kaktus i van dinar a la guingueta Nui Beach. Es tractava d’un viatge de familiarització, més conegut com fam trip, en el marc de la fira Buy Catalunya. Aquest tipus de viatge serveixen perquè els turoperadors coneguin de primera mà un territori per després poder recomanar l’estada als clients.

Aprofitant un altre esdeveniment, el nou congrés internacional de la bicicleta, CicloBCN21, un grup de periodistes estan fent un press trip que també passa per Calella. Concretament, visiten el Far i fan una ruta de cicloturisme des de la nostra ciutat fins a Santa Susanna. També s’allotgen al Kaktus i dinen al Nui Beach. Els press trips tenen una finalitat molt similar a la dels fam trips, però en aquest cas ajuden als periodistes a escriure en base a la seva experiència i, per tant, amb més propietat.

Comparteix el contingut!

Go to Top