L’oci nocturn calellenc anuncia la seva reobertura aquest cap de setmana

  • L'Oxygen obre divendres demanant certificat covid
2021-10-07T12:17:18+01:0007/10/2021|

Oxygen i Frog obren de nou aquest divendres a les 23h. L’oci nocturn ja té llum verda per poder tornar a l’activitat, un fet molt desitjat pel sector i que, per fi, veuran materialitzat. A més, el seu retorn és pràcticament “normal”: es pot ballar i es pot consumir a l’interior, amb l’obligació de portar la mascareta però sense distància interpersonal. Això sí, per entrar caldrà aportar el certificat covid o una prova diagnòstica negativa.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha avalat el certificat covid, l’últim tràmit que el sector havia de passar per poder tornar a aixecar la persiana. Els locals ja tenen permís per obrir a partir d’aquesta nit, però a Calella han preferit esperar fins demà divendres, un dia de més afluència per ser a les portes del cap de setmana.

Les discoteques poden obrir fins les cinc de la matinada entre setmana i fins les sis les nits de divendres, dissabtes i vigílies de festius. Tindran 30 minuts més perquè els responsables dels establiments puguin tancar. Els bars musicals poden estar obres fins a dos quarts de tres entre setmana i fins a les tres els caps de setmana.

Comparteix el contingut!

Go to Top