El conductor d’un patinet elèctric resulta ferit en topar contra un cotxe a la N-II

La topada s'ha produït a l'encreuament entre la N-II i el carrer Amadeu

2021-10-16T20:03:12+01:0016/10/2021|

Passats dos quarts de vuit de la tarda s’ha produït un xoc entre un patinet elèctric que circulava per la N-II i un cotxe que s’incorporava des de la carretera cap al carrer Amadeu. El conductor del vehicle de mobilitat personal ha resultat ferit i ha hagut de ser atès pels serveis mèdics, que l’han traslladat a l’Hospital.

Segons els testimonis, el patinet no portava enceses les llums ni cap element reflectant, motiu pel qual el cotxe no l’ha vist mentre girava per baixar per Amadeu. Segons la normativa de la DGT i l’Ordenança Municipal de Circulació, l’ús de llums i elements reflectants és obligatòria, especialment de nit o en condicions de baixa visibilitat.

Una patrulla de la Policia Local ha donat pas alternatiu mentre s’atenia a la persona ferida i es retiraven els vehicles accidentats de la carretera, però la circulació ha quedat restablerta al cap d’uns minuts.

És el quart accident que es produeix a la carretera N-II en menys de dos mesos, tot i que el primer en el que s’hi ha vist implicat un patinet elèctric.

Comparteix el contingut!

Go to Top