Esquerra Republicana celebra 90 anys a Calella

Xavier Ponsdomènech i Laura Vilagrà a l'acte dels 90 anys d'ERC a Calella

2021-10-17T14:35:07+01:0017/10/2021|

Esquerra Republicana de Calella bufa aquest any 90 espelmes. El partit ha celebrat aquesta efemèride amb un acte a la Plaça de l’Església en el que hi ha participat la Consellera de Presidència, Laura Vilagrà.

ERC ha rememorat la seva història, que es va iniciar amb una entitat precursora del partit, el Centre Català Republicà a Calella, al març de 1931. Aquell mateix any, va ser escollit com a alcalde un dels seus fundadors, Josep Gallart. L’acte també ha comptat amb la presència del darrer alcalde republicà, Josep Basart.

Xavier Ponsdomènech, Laura Vilagrà i Josep Basart conversant abans de l’acte

L’actual líder d’ERC a la ciutat, Xavier Ponsdomènech, ha aprofitat l’emotivitat de l’esdeveniment per anunciar que es converteix en militant del partit, ja que fins ara era independent. La Consellera Vilagrà, amiga personal de Ponsdomènech, s’ha mostrat convençuda que serà elegit nou alcalde de Calella a les eleccions del 2023, desfent-se en afalacs cap al portaveu d’ERC. També s’ha compromès a donar suport a la ciutat a través de la Generalitat i ha destacat el paper fonamental del municipalisme.

Ponsdomènech, cap de l’oposició a la ciutat, ha afirmat que ja estava totalment implicat en el partit des del moment que va esdevenir cap de llista. “És una manera de tornar la confiança que m’ha fet el partit”, ha declarat el portaveu republicà.

L’acte ha implicat a diversos membres del partit, tant persones vinculades des de fa molts anys a l’agrupació local com les noves incorporacions a la junta i militants del Jovent Republicà.

Comparteix el contingut!

Go to Top