Els alumnes del cicle de Direcció de Cuina del Bisbe Sivilla participen a la Fira Àpat

  • Alumnes del Bisbe Sibilla preparant canapès a la Fira Àpat
2021-10-19T10:52:23+01:0019/10/2021|

Escoles i instituts han pogut recuperar, gairebé totalment, la normalitat. Els alumnes del cicle de grau superior de Direcció de Cuina de l’institut Bisbe Sivilla han pogut participar, juntament amb dues professores, a la Fira Àpat, un esdeveniment on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar les seves creacions o cultius tant a botigues, restaurants, hotels, vinoteques i distribuïdors com a consumidors finals.

La Fira Àpat s’ha celebrat del 16 al 18 d’octubre a Barcelona, després que les fires s’hagin pogut recuperar amb la flexibilització de les restriccions. És una oportunitat pels estudiants el fet de poder mostrar en directe com treballen els ingredients i el producte final. Una forma diferent de cuinar, fora de l’aula, en la que fins i tot poden establir contactes per aconseguir oportunitats laborals un cop finalitzin els seus estudis.

L’any passat, a causa de la pandèmia, aquest tipus d’esdeveniments no es van poder celebrar, privant de noves experiències als alumnes, que en part van haver de fer classes a distància des de casa.

Comparteix el contingut!

Go to Top