L’Obra de Maria dona 100.000 euros per renovar l’àrea de rehabilitació de l’Institut Guttmann

  • Gimnàs de l'Institut Guttmann, on fan rehabilitació els pacients amb lesions neurològiques
2021-10-20T17:24:14+01:0020/10/2021|

La Fundació Social Obra de Maria ha fet una donació de 100.000 euros a la Fundació Institut Guttman per contribuir al desenvolupament del projecte “El Cor de Guttmann”, destinat a la reforma, l’ampliació i la millora del gimnàs de l’hospital, on fan rehabilitació diàriament uns 300 pacients amb diferents patologies neurològiques.

L’entitat calellenca explica que està compromesa amb el “benestar i la millora de la qualitat de vida de les persones que necessiten una atenció especialitzada”, fet que l’ha portat a col·laborar amb aquest hospital especialitzat en el tractament de patologies d’origen neurològic, com lesions medul·lars, dany cerebral, ictus, traumatisme cranioencefàlic, etc.

L’aportació es destinarà a treballar en un nou entorn adaptat a les mesures de bioseguretat i en base a un nou enfoc de procés neurorehabilitador que permetrà millorar i optimitzar els resultats dels pacients, alhora que disposaran de l’última tecnologia.

Amb aquesta col·laboració, l’Obra de Maria passa a formar part de laGi iniciativa “Empresa Amiga de l’Institut Guttmann”, sumant-se a les altres empreses, entitats i persones que fan aportacions solidàries per millorar l’hospital de neurorehabilitació.

Comparteix el contingut!

Go to Top