Tallers terapèutics a canvi d’una bossa d’aliments

Una de les activitats que es fan al centre Avalon és amb els bols tibetans

  • El centre de teràpies calellenc organitza aquest cap de setmana una jornada de portes obertes amb la finalitat de donar-se a conèixer i de contribuir en la lluita contra la fam infantil.

2021-10-22T11:41:29+01:0022/10/2021|

Avalon és un espai que ofereix un servei de teràpies, tallers i formacions en l‘àmbit de la salut i del benestar mental. Des de fa anys, aquest realitza durant un cap de setmana sencer una sèrie de formacions i d’activitats relacionades amb el món de les teràpies alternatives.

Aquest any, però, el centre ha afegit un caire solidari: col·laborarà amb Asalma, una petita associació de Mataró que dona suport a famílies desestructurades que no reben subvencions ni ajudes.

La contribució que fa el centre amb l’associació maresmenca és promoure que cadascuna de les persones que assisteix a les portes obertes porti una bossa d’aliments per esmorzar com, per exemple galetes, sucs o cereals. A través dels voluntaris de l’ONG, aquests aliments aniran destinats a tots els nens que ho necessitin.

D’aquesta manera, el centre situat al carrer Cervantes obrirà les seves portes aquest dissabte 23 i diumenge 24 d’octubre a tots aquells que estiguin interessats en endinsar-se en l’àmbit de les teràpies a través d’activitats com classes de Hatha ioga i meditació i tallers de farmaciola natural d’hivern, constel·lacions familiars i flors de bach per a l’autodepilació. També oferiran una xerrada sobre patologies i tractaments naturals per als problemes d’esquena, un taller de sanació grupal, un concert de bols tibetans, una classe de Tai Txi, una xerrada sobre sexualitat i un taller sobre la teràpia Gestalt.

Comparteix el contingut!

Go to Top