Un calefactor elèctric provoca un incendi a un habitatge del carrer Puig de Popa

  • Bombers, SEM i Policia Local s'han traslladat al carrer Puig de Popa
2021-10-29T15:51:28+01:0029/10/2021|

Un incendi sorprenia als veïns dels Apartaments Codina a primera hora de la tarda. El foc s’ha produït en un habitatge del cinquè pis del número 12 del carrer Puig de Popa, on en aquells moments hi havia una persona, que no ha patit danys. L’origen del foc ha estat un calefactor elèctric.

Els veïns de la zona han alertat als cossos d’emergències en veure el fum que sortia per la teulada. Han rebut l’avís poc abans de les 15h i en un quart d’hora ja tenien l’incendi controlat. Per precaució, han confinat als veïns de les plantes superiors i han evacuat als que vivien en els pisos inferiors, que sobre les 16h han pogut tornar a casa.

En una zona de força densitat de població, els veïns s’han apropat al portal del número 12 o sortien als balcons per controlar com els Bombers desenvolupaven la seva tasca.

S’han activat 6 dotacions dels Bombers, tot i que finalment només hi han treballat 3, dues de Pineda de Mar i una de Lloret. També han requerit la presència del SEM que ha atès a un veí i a dos agents de la Policia Local per inhalació de fum. El cos policial controlava el trànsit en un carrer que és de doble sentit.

Comparteix el contingut!

Go to Top