El calellenc Soufian Laroussi coordina la nova Oficina Parlamentària del PSC Maresme

  • Laroussi s'encarregarà de vehicular i fer el seguiment de les propostes

  • Les demandes per la sanitat pública maresmenca de Marea Blanca s'han portat al Parlament

Laroussi (dreta) a la presentació de l'Oficina Parlamentària juntament amb altres càrrecs del PSC

2021-11-04T15:39:39+01:0004/11/2021|

El PSC del Maresme ha obert una Oficina Parlamentària que coordina el socialista calellenc Soufian Laroussi. Aquest espai té l’objectiu de rebre les propostes i iniciatives dels ciutadans i entitats per tal de canalitzar-les a través de l’administració corresponent i que acabi esdevenint en una moció o una proposta de resolució que es debati al plenari que correspongui.

Laroussi s’encarregarà de “vehicular les diferents propostes que ens entraran a través de persones individuals, entitats i grups municipals i fer el seguiment de les propostes, que és una de les tasques més importants, que no quedin en un calaix, donar un feedback”. De fet, ja s’ha materialitzat una de les demandes que una entitat ha presentat a aquesta oficina: a partir d’una reunió amb Marea Blanca, el PSC ha presentat una proposta de resolució sobre la sanitat pública al Maresme, aprovant qüestions com tornar a obrir l’ambulatori de Caldes d’Estrac o garantir certes especialitats a Premià de Mar. “L’objectiu és apropar les institucions als ciutadans”, resumeix Soufian Laroussi.

El socialista calellenc també programarà les visites dels diferents càrrecs als municipis de la comarca i s’encarregarà de la part comunicativa. Laroussi porta també l’àrea de comunicació de la Federació del PSC Maresme, càrrecs que ha unit. En canvi, ha desvinculat la seva tasca a l’Oficina Parlamentària amb la de càrrec de confiança del grup socialista a la Diputació de Barcelona, on treballa actualment després de deixar l’àrea de Transparència de l’Ajuntament de Calella.

L’Oficina està formada per càrrecs electes de les diferents institucions: Lídia Guinart com a diputada al Congrés espanyol, Alícia Romero i Elena Díaz són diputades al Parlament, Xesco Gomar a la Diputació de Barcelona i Ernest Suñé és conseller comarcal. La majoria d’ells són, precisament, del Maresme.

Els ciutadans o entitats que vulguin fer una proposta poden dirigir-se a l’oficina, situada al Camí de la Geganta número 109 de Mataró, els dimecres de 16h a 20h. També es pot enviar un correu electrònic a oap.maresme@socialistes.cat o un WhatsApp al número 649 98 77 99 per demanar cita prèvia si es vol una reunió amb algun dels càrrecs en concret.

Soufian Laroussi va ocupar la tercera posició a la llista socialista calellenca a les eleccions municipals del 2019, quedant-se a les portes d’entrar al plenari com a regidor. De cara als comicis de 2023 podria escalar posicions, tenint en compte que l’actual líder del PSC de Calella, Josep Torres, va anunciar fa uns dies a RCTV que feia un pas al costat.

Comparteix el contingut!

Go to Top