Una fuita de gas a Poblenou obliga a atendre dues persones per intoxicació

  • Els bombers s'han fet càrrec de la situació. La zona ha estat acordonada
2021-11-04T21:06:04+01:0004/11/2021|

Ensurt aquesta tarda a Poblenou per una fuita de gas a la via pública. En unes obres al carrer Diputació a la cantonada amb el carrer Pirineus, al costat del Centre Cívic, una retroexcavadora ha foradat la canonada del gas. Dues de les persones que treballaven a les obres han resultat intoxicades de manera lleu per inhalació de gas i han hagut de ser ateses pel SEM, tot i que no ha calgut traslladar-los a l’hospital.

Enmig d’unes obres s’ha rebentat una canonada de gas

Els habitatges més propers s’han hagut de confinar temporalment i s’ha desallotjat una escola per evitar perill. Els Bombers han rebut l’avís de la fuita cap a un quart de cinc de la tarda i a dos quarts de sis, els operaris de l’empresa del gas han tapat la zona que havia trencat la retroexcavadora. Hi han participat dues dotacions dels Bombers, una de Pineda i una de Malgrat.

Els veïns de la zona no tenien aigua des de mig matí i s’hi ha sumat el tall del subministrament del gas per solucionar l’escapament. La previsió és que en breus pugui tornar a restablir-se el gas.

Comparteix el contingut!

Go to Top