Joventut Artística estrena “Hores d’amor”

  • Un dels temes musicals interpretats per tota la companyia d'Hores d'amor
2021-11-06T10:18:14+01:0006/11/2021|

La companyia teatral calellenca, Joventut Artística, va posar ahir en escena una treballada aposta musical, “Hores d’amor”, la història d’un grup de joves bohemis que lluiten per aconseguir els seus somnis i l’acceptació social mitjançant el seu art però sota la constant amenaça de les drogues, la sida i fer front a pagar el lloguer i la complicada vida amorosa. La seva estrena ha coincidit amb la flexibilització de les mesures contra el coronavirus a la cultura, en un moment en el que ja es pot omplir el 100% de l’aforament del Teatre Orfeó Calellenc.

L’obra, preparada en un temps rècord, enllaça temes musicals propis traduïts al català i coreografies tant individuals com col·lectives, per narrar un relat ambientat en la ciutat de Nova York dels anys 90. Es tracta de la primera experiència de la nova junta, amb el rejoveniment de l’equip directiu que ha apostat per un musical complicat, el primer que interpreta la companyia.

El públic que va gaudir de la primera nit del musical va sortir del teatre satisfet, comentant en petits grups la gran posada en escena i les particularitats de cada personatge.

“Hores d’amor” està en cartellera fins el 28 de novembre amb funcions cada divendres, dissabte i diumenge.

Comparteix el contingut!

Go to Top