La Forja Alt Maresme adverteix a l’Ajuntament de Calella: “destaparem tots els vostres negocis bruts”

  • Pancarta que La Forja Alt Maresme ha penjat a la tanca que rodeja el solar
2021-11-08T17:26:20+01:0008/11/2021|

L’organització política juvenil La Forja, en concret la secció de l’Alt Maresme, s’ha posicionat contra la construcció de l’Aldi considerant que s’està destruint el patrimoni de Calella. Han penjat una pancarta a la tanca que rodeja el solar on es troba el jaciment on es pot llegir “diguem no a l’Aldi i sí a les ruïnes” i han penjat la fotografia a les xarxes socials acompanyant-la d’un missatge dirigit a l’Ajuntament de Calella: “tingueu clar que esbrinarem i destaparem tots els vostres negocis bruts”.

El moviment juvenil deixa entreveure que els passos que s’han seguit fins a aconseguir que s’iniciï la construcció del supermercat no són aigua clara i que hi ha hagut interessos pel mig i possibles negligències.

La Forja no és la primera entitat que es posiciona en la qüestió del jaciment. De fet, la Plataforma per la dignificació de la Vil·la romana de Calella té penjat a la seva pàgina web el seu manifest en el que demanen “replegar la construcció de l’edifici a la zona nord, on no hi ha restes arqueològiques” i protegir les restes romanes, signat per 139 calellencs i 593 persones d’altres municipis, entre ells historiadors i arqueòlegs. També s’hi han adherit entitats, com el Centre d’Estudis Canetencs o Santa Susanna Orígens i Memòria.

Comparteix el contingut!

Go to Top