Protecció Civil demana precaució davant el temporal marítim que porta la borrasca Blas

  • Les onades poden superar els 2,5 metres
2021-11-09T20:46:26+01:0009/11/2021|

El litoral del Maresme està en alerta taronja per les pròximes hores per la previsió d’important mar de fons amb onades que poden superar els 2,5 metres degut a la borrasca Blas.

Protecció Civil manté l’alerta del Procicat pel fort onatge i ha activat en fase de Prealerta el pla Ventcat perquè augura ratxes de vent de 72 km per hora al litoral. Demana prudència en els desplaçaments i les activitats a l’aire lliure. També haurem d’anar amb compte perquè el fort vent pot fer volar objectes com testos dels balcons.

Tot i que no s’esperen pluges extremadament fortes, haurem de rescatar el paraigües i mantenir la roba d’hivern, perquè les temperatures aniran avall. El vent farà que la sensació de fred sigui més acusada.

La pluja ens donarà uns dies de treva, però a partir de la setmana que ve tornarà a ruixar amb força i les temperatures cauran en picat.

Comparteix el contingut!

Go to Top