La Policia Local prohibeix l’accés dels cotxes a La Minerva en horari escolar

2021-11-11T17:19:03+01:0011/11/2021|

#laveudeCalella Els cotxes ja no poden ni sortir ni entrar del petit aparcament al costat de l’escola La Minerva durant l’hora de classe. La Policia Local ha col·locat tanques i cartells prohibint el pas en horari escolar, una mesura que algunes famílies havien reclamat a través de #laveudeCalella.

D’aquesta manera, es poden evitar tragèdies com la que va succeir fa uns dies a les portes d’una escola de Madrid, en la que un cotxe va atropellar a tres nenes, una de les quals, de 6 anys, va morir. Un error humà de la conductora que li va costar la vida a una petita.

A les altres escoles de Calella es tanquen els carrers durant l’hora d’entrada i sortida dels centres, moment en el que s’omplen els accessos dels alumnes i les famílies.

Comparteix el contingut!

Go to Top