Reconeixement

2021-11-12T17:10:57+01:0012/11/2021|

Ahir em vaig trobar amb una de les primeres noies que havia fotografiat a la Torre dels Anglesos… Amb ella i tota la seva família hem compartit i compartim amistat, afició a la muntanya, a la fotografia i al cinema i també, en aquella època, diversos viatges de vacances (sobretot als Pirineus)… La Dolors, doncs, em va dir que llegia els comentaris que m’atreveixo a publicar aquí i que li agradaven… Llavors se’m va acudir insinuar-li si li faria rés que publiques alguna d’aquelles fotos que, per cert, ja tenen uns quants anys… de quan ella anava a l’institut, vaja… “Cap problema” em va dir… “m’agradarà tornar-les a veure”…

Això em va donar la idea de fer un recull fotogràfic d’aquelles amigues que, al llarg dels anys, hem compartit l’afició a la fotografia, ja sigui al darrera o al davant de la càmera… Seria una mena de reconeixement a la relació d’amistat i confiança entre fotògraf i “model”… No crec que em sigui difícil trobar una vintena de fotos, repartides entre les protagonistes, i amb la seva autorització muntar una exposició… Em tocarà convèncer-les, però com que estic segur que és una bona idea, penso sortir-me’n… En tot cas ho intentaré… Avui, una de la Dolors…

Colo, 16-novembre-2019

Comparteix el contingut!

Go to Top