Un jove encasta el seu cotxe contra una discoteca de Mataró com a venjança per expulsar-lo

  • Exterior de la discoteca Cocoa abans del confinament. (Foto: El Periódico)
2021-11-13T18:28:10+01:0013/11/2021|

Ensurt important a la discoteca Cocoa de Mataró aquesta passada matinada. Un jove de 20 anys ha encastat el seu vehicle a l’entrada del local després que el personal de seguretat el fes fora. Tot i que podria haver sigut una tragèdia, no hi ha hagut ferits.

Els fets van ocórrer cap a les 4:30h d’aquest divendres, quan el jove va ser expulsat de la discoteca per mal comportament, segons explica el digital Capgròs. El noi no s’ho va prendre bé i va amenaçar als porters que tornaria d’immediat. Però no ho va fer caminant, sinó encastant el cotxe contra l’entrada de l’establiment.

Tot i que a aquella hora la discoteca estava plena de joves de festa, no hi ha hagut ferits, ni clients ni personal de la discoteca. La situació es podria haver descontrolat no només per un atropellament, sinó per la possible reacció de pànic que es podria haver generat. No obstant, hi ha el precedent de l’any 2012 en una festa de Halloween multitudinària al Madrid Arena de la capital espanyola, quan una allau humana va acabar amb la vida de cinc joves quan fugien espantats del llançament d’una bengala o un petard.

Immediatament es van personar la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i els ARRO per tal de fer front a la situació que es poguessin trobar. Afortunadament, no va anar a més i l’autor dels fets va ser detingut per la Policia Local. Segons informa Mataró Audiovisual, ha estat posat en llibertat aquest matí.

Comparteix el contingut!

Go to Top