Marc Buch assumeix l’alcaldia de forma temporal

Marc Buch durant l'última sessió plenària

2021-11-15T10:39:11+01:0015/11/2021|

El primer tinent d’alcalde, Marc Buch, és l’alcalde accidental mentre Montserrat Candini està de baixa mèdica per sotmetre’s a una operació. Buch ja havia assumit les tasques institucionals de Candini durant el seu viatge a Estats Units, així com en els períodes de vacances o malaltia de la líder de la ciutat.

L’Ajuntament, que ha emès un comunicat explicant la situació de l’alcaldessa, no ha donat una previsió del temps en el qual Marc Buch haurà de fer les funcions d’alcalde. Haurà de dirigir les sessions plenàries i juntes de govern, rebre les visites institucionals i representar la ciutat, alhora que segueix al capdavant de les àrees de Territori, Esports i Innovació i la seva empresa de jardineria. Abans havia portat Medi Ambient i Participació. També és el president de Ràdio Calella Televisió i del Consell Municipal d’Esports.

Buch, enginyer tècnic agrícola de 35 anys, porta com a regidor de l’Ajuntament de Calella des de juny del 2015. És un dels noms que sona per rellevar l’alcaldessa.

Comparteix el contingut!

Go to Top