Miquel Campoy és reelegit president local del PP: “la nostra fita són els 3 regidors”

El president del PP de la província de Barcelona, Manu Reyes, ha acompanyat a l'agrupació local durant la renovació de la junta.

Miquel Campoy i Manu Reyes després de renovar la junta del PP Calella

  • El PP Calella renova la seva junta mantenint els principals càrrecs i incorporant nous vocals. El seu treball se centra ara en trepitjar carrer per tal de preparar el seu programa electoral de cara al 2023.

2021-11-16T19:09:52+01:0015/11/2021|

L’agrupació local del Partit Popular ha renovat la seva junta amb la vista posada en les eleccions municipals del 2023 i amb un objectiu ambiciós: no només tornar a entrar a l’Ajuntament sinó també arribar al màxim que ha arribat a tenir el partit a Calella. La nostra fita són els 3 regidors, assegura Miquel Campoy, reelegit president, qui considera que amb un “mínim esforç” podran recuperar la regidoria. Tot i així, admet que la quantitat de partits que es preveu que concorrin a les eleccions dificulta assolir la seva meta.

El PP va aconseguir tres regidors a les eleccions de l’any 1991, un període convuls amb forces canvis en el govern. Esperen aconseguir de nou aquest resultat, el millor que ha tingut el partit.

Campoy porta 12 anys, de forma interrompuda, com a president local del PP. Revalida el càrrec de secretari Josep Maria Vila i segueixen com a vocals Dimitri Terentiev, cap de llista a les darreres eleccions, i l’exregidor Josep Maria Pérez Basart. També entra Carmen Casilla com a vocal i tindran suport extern d’altres simpatitzants del partit, un fet que enorgulleix al reelegit president.

Campoy considera que “és un bon moment per fer la renovació”, en un moment en el que rebombori pels comicis encara no ha començat, tot i que assegura que “hem d’espavilar-nos, anar a peu de carrer, visitar les entitats i preparar, preparar i preparar el que el dia de demà serà el programa electoral”. Encara no han obert la carpeta del candidat a l’alcaldia; el president local afirma que encara no hi ha cap nom sobre la taula.

La renovació de la junta calellenca ha comptat amb la presència del president del PP de la província de Barcelona, Manu Reyes, que assegura que “ara és el moment de crear equips”, tot i que diu que no desvetllaran el nom del cap de llista fins la tardor vinent. “S’està apuntant molta gent que torna al PP, gent que va marxar a altres formacions polítiques però també gent nova. Però el que més ens estimula és veure gent jove que s’afilia al Partit Popular aquí a Catalunya i això és molt positiu”, explica Reyes, que afirma que tant Miquel Campoy com tot l’equip són un referent i que des del partit hi tenen plena confiança.

Assistents a la renovació de la junta de l’agrupació local del PP

Comparteix el contingut!

Go to Top