Comença la instal·lació dels llums de Nadal amb un nou disseny al carrer Església

Nous motius nadalencs al carrer Església

  • 173 punts de llum il·luminaran Calella durant les festes de Nadal. El carrer Església té un nou disseny, mentre que als altres es carrers es mantenen els d'anys anteriors. L'encesa es farà el 26 de novembre.

2021-11-16T21:29:59+01:0016/11/2021|

Una de les incògnites que es desvetllen cada any per aquestes dates és el disseny dels llums de Nadal. Al carrer Església, tocant a la plaça de l’Església, ja es pot veure que enguany hi ha llums nous: una garlanda de llums al centre de la qual hi penja una mena d’esfera de punxes que també s’il·luminarà.

Així doncs, el disseny d’estrelles de l’any passat ha quedat substituït. L’Ajuntament destina aquest any un pressupost d’uns 40 mil euros per la il·luminació nadalenca; l’any passat es va ampliar la partida fins als 60.000 euros com a mesura de suport al comerç local, guarnint també espais com la carretera N-II.

En total es col·locaran 173 unitats de llums amb diferents dissenys en funció dels carrers. El carrer Església és el que més unitats té, amb un total de 58; el segueixen el carrer Jovara amb 29; el carrer Amadeu amb 20; Sant Joan amb 14 i Raval amb 12; a la resta de carrers (Sant Isidre, Sant Josep, Riera, Bisbe Sivilla, Sant Pere, Ànimes, Matas i Rodés i Bruguera) no arriben a 10. Es podran veure estrelles, cartells de “bones festes”, cortines, llunes i un Pare Noel amb moto.

A moltes cases i blocs de pisos s’ha col·locat un paper que avisa que s’estan instal·lant els llums. Si sortiu al balcó i veieu a algú molt a prop vostre, no us espanteu! Probablement és l’operari de l’empresa Boquet que s’encarrega de col·locar els motius nadalencs.

Els llums s’encendran el 26 de novembre i s’apagaran el dia de Reis. Els carrers estaran il·luminats de 18h a 00h, tot i que s’ampliarà fins la 01h de la nit des del 24 de desembre fins el 6 de gener, el període de festes. Per decidir aquests horaris s’han basat en la normativa que marca la il·luminació nocturna.

Comparteix el contingut!

Go to Top