Comença la vacunació de reforç de Janssen a la Fàbrica Llobet

  • Els calellencs vacunats amb Janssen podran rebre una dosi de reforç a la Fàbrica Llobet
2021-11-19T13:15:52+01:0019/11/2021|

A partir d’avui, les persones que van ser vacunades amb la fórmula monodosi de Janssen rebran una nova injecció de reforç contra la COVID-19. La dosi de record es fa amb la vacuna de Pfizer o de Moderna, ja que segons els estudis realitzats a les persones que han estat immunitzades amb l’altre tipus de vacuna han tingut una molt bona resposta.

Es pot administrar la dosi de reforç a aquells que fa almenys tres mesos que van rebre el vaccí de Janssen, però no es podrà subministrar a les persones que van contagiar-se de coronavirus just abans de rebre la injecció, a excepció de la franja de 65 a 69 anys. Segons la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’ens gestor de l’Hospital i el CAP de Calella, haver passat la malaltia abans d’estar vacunat és el que més protegeix. El CAP trucarà a les persones que hagin de rebre aquesta nova dosi per donar-los cita.

A Calella s’han subministrat 568 dosis de Janssen, tot i que no totes han estat a calellencs. La Fàbrica Llobet va ser centre de vacunació massiu durant uns mesos, pel que tothom podia demanar hora per rebre la vacuna. Ara, però, només s’hi poden vacunar les persones que tenen el CAP de Calella com a Àrea Bàsica de Salut de referència. A més, Janssen també es va administrar a les persones sense llar en tractar-se d’una única dosi.

Segons les dades recollides pel Ministeri de Sanitat, la vacuna que es mostra més efectiva contra la infecció és la de Moderna, seguida de la de Pfizer, la d’AstraZeneca i, per últim, la de Janssen, pel que han decidit reforçar la seva immunitat.

Comparteix el contingut!

Go to Top