Col·lapse informàtic pel certificat covid

  • Salut suspèn l’ús del certificat durant aquest cap de setmana

2021-11-26T21:35:45+01:0026/11/2021|

L’ús del certificat covid a bars, restaurants, gimnasos i residències ha quedat suspès temporalment durant aquest cap de setmana. El motiu és el col·lapse del sistema de La Meva Salut per descarregar-se’l, fet que ha portat al departament de Salut a deixar passar el cap de setmana per començar a implementar-lo. D’aquesta manera tothom tindrà més temps per obtenir-lo a lamevasalut.gencat.cat.

Qui vulgui entrar ara a La Meva Salut es trobarà amb una cua virtual important, de més de 400 mil persones. No és la primera vegada que passa; quan les franges de vacunació s’anaven obrint, el sistema també es col·lapsava per la quantitat de persones que intentaven demanar hora per rebre el vaccí contra la COVID-19.

Des del moment que es va anunciar l’obligatorietat de mostrar el passaport covid per accedir a aquests establiments, la web va experimentar problemes informàtics per la quantitat de trànsit que hi havia. Fins ara, com que el seu ús es limitava a l’oci nocturn, viatges i esdeveniments amb ball, molta gent no se l’havia descarregat i va coincidir en el moment d’accedir a l’aplicatiu sanitari, fet que ha provocat que es desbordés.

Comparteix el contingut!

Go to Top