Joventut Artística interpreta les últimes funcions del musical “Hores d’amor”

  • La música i el ball són l'ànima d'Hores d'amor
2021-11-27T11:24:35+01:0027/11/2021|

El Teatre Orfeó Calellenc acull, aquest cap de setmana, les darreres funcions del musical Hores d’amor, amb el que Joventut Artística ha aconseguit grans valoracions del públic. L’obra narra la història d’un grup de joves bohemis que lluiten per aconseguir els seus somnis i l’acceptació social mitjançant el seu art però sota la constant amenaça de les drogues, la sida i fer front a pagar el lloguer i la complicada vida amorosa.

El musical s’ambienta a la ciutat de Nova York dels anys 90, on les cançons i les coreografies prenen una importància cabdal. La nova junta tanca la seva primera aposta amb més de 1.200 assistents de públic.

Les dues últimes funcions són aquesta nit de dissabte a les 21:30h i demà diumenge a les 18h. Les entrades es poden comprar a taquilla abans de la representació o a través de la pàgina web de la companyia teatral calellenca.

Comparteix el contingut!

Go to Top