Un home amb antecedents roba un cotxe a Blanes amb un nadó a dins

  • El pare del nadó ha denunciat els fets a la Policia Local de Blanes
2021-11-27T21:54:32+01:0027/11/2021|

Un home ha robat un cotxe a Blanes amb un nadó de 4 mesos a dins. Els fets s’han produït aquesta tarda i el pare ho ha denunciat ràpidament a la policia, activant una alerta al territori amb la matrícula del vehicle. Revisant les càmeres de seguretat, els cossos de seguretat han comprovat a través de les càmeres de seguretat que el cotxe es dirigia cap al Maresme.

La Policia Local de Malgrat de Mar i de Santa Susanna han detingut al conductor a la N-II a l’alçada de Santa Susanna i han rescatat al nadó, retornant-lo al seu pare. L’home havia deixat al petit un moment sol al cotxe a un carrer cèntric de Blanes mentre anava a buscar la mare. Han estat pocs minuts, però suficients perquè el lladre aprofités per robar el vehicle.

La Policia Local de Malgrat ha rescatat al nadó

L’individu que s’havia endut el cotxe, de 30 anys, té diversos antecedents per robatoris i, segons alguns mitjans, presentava evidents símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol o de les drogues. Se sospita que no s’havia adonat que hi havia el nen a dins.

Gràcies a la informació proporcionada pel pare a la policia, s’han donat a conèixer les dades a través de la xarxa RESCAT (Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya), i en poc temps s’ha localitzat el vehicle i s’ha pogut rescatar al nadó.

Aquest mateix mes es va produir un succés similar en un petit poble de Màlaga. Un home va robar un cotxe amb un nen de sis anys a dins, sense adonar-se que hi era. Un cop el va veure, va deixar al petit a una gasolinera als afores del municipi i va fugir amb el vehicle.

Comparteix el contingut!

Go to Top