Tions i tiones arriben a Calella amb regals del comerç local

A la Plaça del Bunyol hi ha el Tió Quirze i, a la plaça de l'Església, la Tiona Minerva

2021-12-08T13:22:38+01:0008/12/2021|

Repartits per Calella hi ha 9 tions i tiones gegants, cadascun amb un nom relacionat amb la ciutat. Quatre d’ells, els més grans, tenen al costat un codi QR que porta a un formulari, aquells que l’omplin i responguin la pregunta que hi apareix entraran en el sorteig de diversos regals, entre ells un val de 50 euros per gastar a les botigues de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial. Una iniciativa per fomentar el comerç local en la que es pot participar del 3 al 25 de desembre i el sorteig es farà el 28 de desembre a les 13:30h.

Els tions s’han convertit en un atractiu pels més petits, que hi pugen i li donen menjar. Tradicionalment, per la nit de Nadal els nens i nenes podien picar el cagatió monumental que el Grup Pa, Vi i Moltó instal·lava a la plaça de l’Església, però amb la dissolució de l’entitat degut a la mort del seu president, l’apreciat Jaume Pruna, es va perdre. Durant el matí del divendres 24 de desembre sí que hi haurà un cagatió al Mercat Municipal.

Comparteix el contingut!

Go to Top