Pessebre i canvi climàtic

2021-12-10T12:09:04+01:0010/12/2021|

Una parella d’amics que formen part del col·lectiu de pessebristes de Calella, l’altre dia em comentaven el nou disseny del pessebre que ja fa dies estan construint…. Encertadament han canviat les terres del desert pels camps de refugiats… La cova l’han situat en una planta nuclear desballestada però encara contaminada… El bou i la mula ja no existeixen, han servit per alimentar als més desvalguts… Una dona, membre d’una coneguda ONG, anuncia als refugiats que està a punt d’arribar una expedició d’aliments i medicines que es podran recollir en una cova als soterranis de l’antiga central nuclear… El comboi d’ajuda humanitària estarà protegida per tres tanquetes amb els representants (reis?) de les nacions que hi han col·laborat… Els entesos en qüestions climatològiques han pronosticat nevades i fred… Diversos estats aportaran una gran quantitat de “tions” per apaivagar les baixes temperatures… Com sempre, la globalitat de multimilionaris, multinacionals i multientitats que mouen els diners i els fils de tot el món s’ho miraran des de les altures mentre omplen les panxes de bons aliments i les butxaques dels rendiments econòmics de les industries més contaminants… I a la terra Pau als homes i dones de bona voluntat… Amén…

Ja els hi he dit que jo aniré a veure aquest nou i actualitzat disseny de Pessebre… Potser hi descobriré alguna coincidència amb la realitat d’avui dia…

Colo, 06-Desembre-2019 – (Constitution Day)

Comparteix el contingut!

Go to Top