L’ATSOC detecta quatre positius de COVID-19 entre l’elenc del musical “Mamma Mia!”

El musical "Mamma Mia!" ha estat en cartellera durant el mes de desembre. (Foto: Joan Maria Arenaza)

2021-12-15T21:11:06+01:0015/12/2021|

El món de la cultura calellenca s’està veient afectat per la COVID-19. L’Associació de Teatre Solidari de Calella (ATSOC) ha detectat quatre positius entre l’elenc que va formar part del musical “Mamma Mia!”, que s’ha representat durant els caps de setmana de desembre.

Una de les persones no va participar en l’última funció, d’aquest diumenge 12 de desembre, en descobrir que havia sigut contacte estret d’un cas positiu un parell d’hores abans de l’inici i donar positiu en un test d’antígens. En comunicar-ho a la direcció de l’entitat, es van activar els protocols i van informar al 061 i al Departament de Salut. Com que tot el càsting i els membres de l’staff tenien el certificat covid, no es van haver de confinar pel fet de ser contactes, però van extremar les precaucions. Només una persona no disposava de passaport covid, però es feia proves diagnòstiques a diari com a mètode preventiu.

A mode de cribratge, s’han realitzat proves PCR a tots els membres. Tres socis han donat positiu en haver sigut contactes d’altres persones contagiades en el seu entorn pròxim, motiu pel qual estan fent quarantena. Alguns d’ells, que també participen a l’obra Els Pastorets, que Joventut Artística representa tradicionalment pel Nadal, han hagut de deixar d’anar als assajos temporalment.

El musical “Mamma Mia!” ha recaptat 25 mil euros a través de les entrades, aconseguint exhaurir-les en pràcticament totes les funcions. 20 mil euros els destinen a La Marató de TV3, que enguany es dedica a donar visibilitat a la salut mental, mentre que 5 mil euros els entregaran a alguna entitat de Calella.

Aquesta sisena onada de la pandèmia està sent especialment contagiosa, tot i que gràcies a que una gran part de la població està vacunada, els hospitals no estan, de moment, tensionats. Arreu de la ciutat, s’han detectat 68 casos positius en l’última setmana, un fet que era d’esperar després del pont de la Puríssima en el que ha augmentat la mobilitat i les trobades socials.

Comparteix el contingut!

Go to Top