El soterrament de la vil·la romana apareix en forma de vinyetes a la revista Utopia

La vinyeta de la Lilith està creada per Lluís Hernàndez i Selvaggi i apareix trimestralment a la Revista Utopia

2021-12-16T15:35:54+01:0016/12/2021|

La revista Utopia s’ha fet ressò de l’actual soterrament del jaciment romà de Calella amb les vinyetes d’un personatge anomenat Lilith, que pretén fer sàtira i fomentar el pensament. La il·lustració mostra a la Lilith amb una amiga a diferents ubicacions de Calella parlant de la vil·la romana, contraposant les dues visions de les nenes: mentre una anima a donar valor al passat, l’altra considera que “fa perdre molts diners”. Un exemple de les perspectives reals dels partits polítics calellencs i de la ciutadania.

La vinyeta acaba amb un text contundent, assegurant que ja és tard i la vil·la torna a estar enterrada després d’haver-la descobert. Compara el soterrament amb l’aqüeducte de Pineda, que “segueix ben visible”.

La Lilith és un personatge creat per la Revista Independent de Palafolls (RiP) amb textos de Lluís Hernàndez i dibuixos de Selvaggi. És una tira satírica que publiquen a través del seu compte d’Instagram @lalilithdiu i, de forma trimestral, a la revista Utopia. Es tracta d’un magazín local que ofereix contingut relacionat amb les entitats i associacions de la Costa Brava Sud i el Maresme Nord i promociona la petita i mitjana empresa.

Comparteix el contingut!

Go to Top