Pineda nomena l’alcalde de Vigo, Abel Caballero, Padrí del Nadal

Xavier Amor i Abel Caballero han passejat per les zones decorades de Pineda

2021-12-18T19:38:10+01:0018/12/2021|

L’alcalde de Vigo, Abel Caballero, ha visitat avui Pineda de Mar per ser nomenat el seu Padrí del Nadal. Caballero és referent de les festes arreu de l’Estat per l’espectacularitat de la il·luminació nadalenca que posa cada any a la ciutat gallega, motiu pel qual l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha assegurat que ha convertit el Nadal en un “producte de desenvolupament econòmic per la ciutat”. Amor ha avançat que s’establirà una línia de col·laboració entre les dues ciutats.

Els dos batlles s’han elogiat mútuament en una trobada per les ubicacions més decorades de la ciutat. Caballero fins i tot ha pres nota afirmant entre riures que “copiarà” el túnel de llums de la plaça de Les Mèlies. També ha fet una crida a comprar al comerç local, un actiu que ha posat en valor davant les compres per internet.

L’alcalde de Vigo ha posat als més petits com a protagonistes de les festes, declarant que “el Nadal és un moment de felicitat excepcional” i els seus records d’infantesa giren a l’entorn d’aquesta època.

Comparteix el contingut!

Go to Top