El Maresme desenvoluparà una plataforma integral de reserves turístiques

Tota l'oferta turística del Maresme s'inclourà en un únic portal web

2021-12-19T17:54:14+01:0019/12/2021|

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme vol crear un portal d’informació i reserves turístiques que aglutini tot allò necessari per organitzar les vacances: des de l’allotjament fins a entrades d’esdeveniments, passant també pels restaurants i tota la informació que pugui requerir el visitant sobre la comarca. Una única pàgina web on s’inclogui tota l’oferta de les empreses privades del sector turístic però també les propostes de l’àmbit públic.

La intenció del Consorci és posar-lo en marxa en tres anys a partir de finançament europeu a càrrec dels Next Generation, però encara està pendent de dotació econòmica. De fet, el president del Consorci, Joaquim Arnó, també ha avançat que volen crear un ens públic que gestioni les subvencions en nom del conjunt de la comarca, no únicament de l’àmbit turístic, tot i que hi tindrà un gran pes. Aquesta entitat s’encarregarà “sol·licitar, executar i justificar” les subvencions, sense dependre de la dinàmica política municipal.

L’organisme de promoció turística aprovarà aquesta setmana el pla d’accions que ha de seguir durant el pròxim any, que inclou la creació de nous productes turístics vinculats al turisme gastronòmic, accessible de reunions. També serà rellevant el cicloturisme: en tres anys, pel Maresme hi passarà la ruta EuroVelo 8, que connecta Cadis amb Atenes en bicicleta. També es projecta una Nit del Turisme amb els agents del sector.

Comparteix el contingut!

Go to Top