Abraçades, riures i plors als Codina: l’alegria de repartir milions d’euros

  • El bar Pepe's reparteix milions d'euros de la Loteria de Nadal

  • Carol, propietària del bar: "Som un barri molt humil i això feia molta falta"

Els propietaris del bar Pepe's encara no es creuen que hagin reparatit milions d'euros

  • El carrer Puig de Popa dels apartaments Codina s'ha omplert de periodistes quan s'ha sabut que el bar Pepe's ha repartit més de 17 milions d'euros de la Loteria de Nadal. Fins l'establiment s'hi han acostat veïns amb la butlleta premiada.

2021-12-22T17:24:47+01:0022/12/2021|

Més de 20 anys ha regentat la família Pérez el bar Pepe’s, situat als Apartaments Codina. Sempre han portat el mateix número de loteria, el 19.517, que compraven a l’administració Loteria Robert del carrer Matas i Rodés. En tot aquest temps només han aconseguit repartir reintegraments, però la sort ha volgut que avui reparteixin 15 milions d’euros entre els seus veïns.

El José Manuel Pérez és qui va obrir el bar fa 22 anys. L’any passat li va cedir a la seva filla, la Carol, però va esclatar la pandèmia de la COVID-19 i van haver de tancar. Van aprofitar per fer reformes i deixar-ho a punt per quan poguessin tornar a obrir. Avui, tots els tancaments forçosos, les limitacions horàries i les reduccions d’aforaments han quedat diluïts en una festa improvisada. El cava ha corregut entre els clients del bar i els veïns que han baixat a celebrar el premi. No és per menys, s’han venut 30 sèries, 300 dècims cadascun dotat amb 50 mil euros. Inicialment es parlava de 35 sèries, però 5 se les havia quedat Loteria Robert, l’administració número 2.

La majoria els hem venut als nostres veïns, ells s’han quedat alguns i d’altres els hi han donat a les seves famílies. Som un barri molt humil i això feia molta falta”, explica la Carol, emocionada, mentre la gent reunida esclata en crits de “visca Calella”. “Tenia la sensació que tocaria, ahir li vaig dir a un veí que comprés un dècim i que avui el trucaria per dir-li que havia tocat. S’ha complert i jo l’he trucat per dir-li, no s’ho creia”, comenta amb la veu trencada.

Els seus fills van aquí i allà rient i parlant per telèfon. Un d’ells, l’Alberto, s’ha assabentat de la notícia quan estava a classe. “Estava a tutoria quan al grup de la família han dit que ens havia tocat. M’he posat a cridar molt emocionat i he sortit corrents, les mans em tremolaven. He vingut per la nacional que anava més ràpid que els cotxes i tot”, afirma tot somrient.

La seva germana, l’Andrea, encara no s’ho pot creure. Tota la família s’havia quedat alguns dècims, amb els nervis del moment no saben ni quants ni què faran amb el premi. Però el fet d’haver repartit sort entre els veïns és el que més els omple. A alguns d’ells els fa molta falta, com la Teresa i la seva mare, dues dones d’edat avançada, que utilitzaran els diners per comprar un pis. Viuen el moment assegudes a una de les taules de la terrassa, amb un somriure a la cara.

El Rafael és un altre dels veïns amb un dècim premiat. El porta a sobre i el mostra orgullós a la premsa congregada al bar, assegurant que el premi l’utilitzarà per tapar forats.

La festa no para al bar; l’interior està ple, però encara hi ha més gent reunida a l’exterior. No tothom ha estat afortunat, però l‘alegria es viu per igual. Amb riures, salts, càntics i alguns plors d’emoció.

Calella està present avui al mapa gràcies a un moment de felicitat. El d’un grup de persones humils que han vist alleugerits una part dels seus problemes.

Comparteix el contingut!

Go to Top