Rutes gamificades per descobrir el Maresme en família

El Museu del Turisme és una de les ubicacions de Calella que apareix a les rutes

  • Amb l’objectiu que les famílies visitin els municipis del Maresme de forma lúdica, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat un joc virtual per resoldre enigmes. La ruta passa pel Museu Arxiu i el del Turisme de Calella.

2021-12-26T14:03:57+01:0026/12/2021|

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat unes rutes gamificades per tal de fomentar la cultura i la descoberta de la comarca entre les famílies i els joves. S’hi pot accedir a través de la pàgina web http://app.turismemaresme.cat amb el telèfon mòbil i activant la geolocalització apareixeran enigmes que cal anar resolent a unes ubicacions concretes.

Hi ha un total de quatre rutes que segueixen el fil conductor de la iaia del Maresme, el personatge creat pel Consorci per promocionar el turisme familiar. Cada ruta té el nom d’un ocell: a l’Alt Maresme es pot fer la ruta de la Puput, al Baix Maresme és la ruta d’en Picotet, al Maresme Centre hi trobem la ruta de Cames Llargues i, al Maresme Centre-Alt, la ruta d’en Xatrac.

Cada un dels itineraris té entre 13 i 15 reptes que corresponen a ubicacions a les que cal anar perquè aparegui l’enigma, que pot ser un trencaclosques, una endevinalla o un element amagat. Calella s’inclou a la ruta de l’Alt Maresme i els dos llocs que s’han de visitar són museus, el del Turisme i l’Arxiu.

En finalitzar cada ruta, els participants aconseguiran recompenses, com descomptes i ofertes a establiments de la comarca. L’objectiu del Consorci és que els propis maresmencs descobreixin la comarca visitant diferents racons de cada un dels municipis, tot i que el joc també està en altres idiomes perquè els turistes hi puguin participar.

Comparteix el contingut!

Go to Top