L’oficina del Banc Sabadell tanca temporalment per la COVID-19

  • Un cartell avisa que l'oficina està tancada fins a nou avís
2022-01-03T16:44:55+01:0003/01/2022|

Alguns calellencs s’han sorprès avui en arribar a l’oficina del Banc Sabadell i trobar-la tancada. A la porta, un cartell anuncia que estarà tancada fins a nou avís i que els clients poden dirigir-se a l’entitat més propera, la de Pineda de Mar, o operar des del caixer, la pàgina web o l’aplicació mòbil. El motiu és que un treballador de l’oficina ha donat positiu en COVID-19 i el banc desinfectarà tot el local.

El protocol del Banc Sabadell és netejar a fons les entitats cada vegada que un dels empleats es contagia per tal d’evitar nous casos. En altres localitats, com a Pineda de Mar, també s’ha donat aquesta situació.

Durant el temps que l’oficina està tancada, els empleats fan teletreball. Els caixers situats fora de l’entitat bancària si estan operatius.

Comparteix el contingut!

Go to Top