Ensurt per una campana cremada a un bar de la Riera Capaspre

  • El foc ja estava apagat quan han arribat els Bombers
2022-01-07T16:01:20+01:0007/01/2022|

Els veïns de la zona de la Riera Capaspre s’han alertat aquest migdia en veure una gran fumarada al carrer. Sortia de l’interior de la campana del bar Istanbul, ubicat a la part baixa de la Riera, que s’ha cremat passades les dues de la tarda. Als habitatges del costat també hi ha entrat fum, especialment a algun lavabo, ja que comparteix teulada amb l’edifici del bar.

Dues dotacions dels Bombers s’han traslladat fins a l’establiment per apagar el foc i ventilar les instal·lacions. S’han enviat dues dotacions de Bombers més que no han arribat fins a l’Istanbul després que extingissin l’incendi. De fet, quan els Bombers han arribat els treballadors ja havien apagat el foc, però el tub de la campana extractora estava en contacte amb unes bigues de fusta i amb l’escalfor s’han cremat, motiu pel qual han hagut de treballar entre el fals sostre de guix i les bigues per apagar els punts calents. També hi passa una canonada d’aigua que s’ha fos.

Malgrat hi havia els empleats del bar, no hi ha hagut ferits, però s’ha enviat una ambulància del SEM per precaució. També la Policia Local s’hi ha personat.

Comparteix el contingut!

Go to Top