Els tests d’antígens costaran com a molt 2’94 euros

  • Els tests d'antígens es venen a les farmàcies sense recepta mèdica
  • El govern de l’Estat ha fixat el preu màxim dels tests d’antígens i és molt inferior del que es pagava fins ara a les farmàcies: no podrà superar els 3 euros.

2022-01-13T14:18:25+01:0013/01/2022|

2,94 euros. Aquest és el preu màxim que podran demanar les farmàcies per un test d’antígens a partir de dissabte. L’executiu espanyol s’ha reunit per abordar aquesta qüestió després de l’elevada demanda durant les festes nadalenques que ha fet que, en alguns casos, s’hagin arribat a pagar fins a 30€ per un test a les farmàcies. A Calella es movia entre els 5 i els 8 euros. 

Els antígens es van començar a vendre a les farmàcies el passat mes de juliol, però no hi havia fixat un preu límit. El govern espanyol va demanar a les farmacèutiques que les proves tinguessin preus assequibles per als consumidors, però fins ara hi ha hagut disparitat en el preu segons l’establiment que el venia. 

Mentre a la nostra zona els preus dels tests d’antígens es podien enfilar, a països com Portugal, França o el Regne Unit són gratuïts.

Comparteix el contingut!

Go to Top