Ja es poden pagar les multes amb Bizum

  • El pagament per Bizum és molt popular entre particulars
  • La Diputació de Barcelona simplifica la forma de pagar les multes i s’apunta al Bizum, un sistema que triomfa entre particulars.

2022-01-14T12:55:15+01:0014/01/2022|

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa un nou mètode de pagament de tributs i multes des del mòbil, a través de Bizum. L’auge d’aquest sistema de pagament entre particulars per tranferir-se petites quantitats ha fet encendre la bombeta a l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT), que vol simplificar la forma d’abonar les multes.

Per poder fer el pagament amb aquest mètode, l’usuari haurà de tenir el document de pagament, accedir a la Seu Electrònica de la Diputació de Barcelona i fer el pagament amb targeta bancària o a través de Bizum, indicant les dades que es troben a la part inferior de l’avís: Emissor €, Referència (R), Identificació (I) i Import (EUR). A més, s’ha de posar un correu electrònic i un telèfon mòbil.

A través de la web de l’ORGT es poden fer tots els tràmits. El ciutadà també pot emplenar un formulari deixant el seu número de telèfon perquè el personal de l’organisme supramunicipal s’hi posi en contacte per respondre les seves consultes.

L’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona gestiona impostos i tributs municipals de 309 ajuntaments de la província de Barcelona, entre ells de Calella. La seva oficina física a la nostra ciutat es troba al carrer Barcelona, a pocs metres de l’Ajuntament.

Comparteix el contingut!

Go to Top