Mal estat de la plataforma dels contenidors del carrer Moragas

2022-01-16T20:03:55+01:0016/01/2022|

#laveudeCalella Un seguidor es queixa de l’estat dels contenidors d’escombraries situats al carrer Moragas amb Costa Fornaguera, al costat de la residència Marisol. Denuncia que “és un pas per gent gran, amb mobilitat reduïda o que va en cadira de rodes. Pels que hem de passar per la zona amb un familiar amb cadira de rodes és un problema. Crec que és deixadesa”.

La plataforma on abans hi havien contenidors soterrats està aixecada i això fa que la gent pugui caure a l’hora d’anar a llençar les escombraries. Ara, però, aquests contenidors soterrats s’han eliminat i al damunt s’hi han col·locat contenidors de superfície, pel que la plataforma no s’utilitza.

Comparteix el contingut!

Go to Top