Els Maduixots descarten debutar a les Festes Decennals de Valls per la COVID-19

  • L'últim pilar a plaça que van aixecar els Maduixots va ser a Mataró
2022-01-17T08:48:56+01:0017/01/2022|

L’explosió de casos de COVID-19 ha obligat als Castellers de l’Alt Maresme a decidir no participar a les Festes Decennals de Valls, una de les cites més importants del món casteller i la que marca l’inici de la temporada. Aquesta seria, a més, la primera vegada que la colla maresmenca participaria a les Decennals.

Els Maduixots asseguren en un comunicat que “tot i la il·lusió i l’oportunitat que per primera vegada poguéssim bastir castells a Valls, bressol dels castells, declinem la invitació tenint en compte que l’actual situació pandèmica impedeix a la colla poder assistir-hi amb les condicions que es desitjarien tant per assajar com per bastir castells”.

No són els únics que han declinat assistir-hi; els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sant Cugat, els Nens del Vendrell i els Marrecs de Salt, entre d’altres, també han descartat la seva presència. De fet, el grup d’experts covid de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) desaconsellen l’activitat castellera, una recomanació que moltes colles estan seguint.

Comparteix el contingut!

Go to Top