Denuncien el llançament d’ous contra habitatges, botigues i cotxes en marxa a Calella

  • Els autors són un grup de nois joves encaputxats

  • Una botiga va enregistrar l'acte amb les càmeres, però els joves anaven tapats

El Rierany dels Frares és un dels carrers en els que els joves han llençat ous

2022-01-19T12:55:43+01:0018/01/2022|

Un grup de joves porten setmanes llençant ous contra cases, botigues i cotxes en marxa a diversos punts de la ciutat, però especialment a la zona més propera amb Poblenou. Són diversos els afectats, que han avisat a la Policia Local i estan treballant sobre el tema.

Les víctimes descriuen els joves com menors d’edat, vestits amb roba fosca i amb caputxa i baixos d’alçada. Expliquen que sempre van en grup de 3 o 4 i que poden esperar pacientment fins que fixen el seu objectiu. En algun cas, a més del molest fet d’haver de netejar l’ou, podria haver derivat en un accident: un home explica que s’incorporava al carrer Amadeu des de la N-II, conduint el seu cotxe, “quan uns joves asseguts al Parkinsol em van llençar un ou, es van aixecar i van marxar corrents”.

Si hagués anat a més velocitat, l’impacte de l’ou el podria haver sobresaltat i provocat que fes moviments bruscos del voltant, amb el perill que això comporta tant per la resta de vehicles com pels vianants i per la seva pròpia seguretat. “No sóc l’únic, a un amic meu el tenen amargat. Ja li han fet tres cops des que ha començat l’any”, relata el conductor.

Diversos habitatges i botigues del Rierany dels Frares també han sigut blanc dels joves. Un dels establiments afectats és la botiga d’electrodomèstics Milar, on els joves van obrir la porta i van llençar amb força l’ou contra una vitrina del fons. Les càmeres de vigilància del local van enregistrar el moment, però anaven tapats i no se’ls aconsegueix identificar. El propietari ha entregat les gravacions a la Policia Local.

La botiga d’animals Peluts, situada pràcticament a l’altra banda de Calella, també ha patit aquest acte incívic. En aquest cas, però, va ser de nit, quan l’establiment estava tancat. Van llençar tres ous a una de les persianes abaixades.

Als immobles de la zona del Rierany també hi han llençat ous, especialment a les finestres. Pel moment, no ha transcendit si també han impactat contra alguna persona.

Els afectats demanen ajuda per identificar els joves i evitar nous incidents, que s’estan convertint en constants.

Comparteix el contingut!

Go to Top