El Hogar Gallego i El Drac repeteixen a la Guia Michelin

  • Toni Gordillo, d'El Hogar Gallego (Foto: Philippe Regol); Raül Balam, d'El Drac (Foto: @raul_balam_ruscalleda)
2022-01-18T16:12:58+01:0018/01/2022|

La Guia Michelin recomana, un any més, dos restaurants de Calella: El Hogar Gallego i El Drac, dos dels més prestigiosos de la ciutat. “Els gallegos”, tal com es coneix popularment a la ciutat, és un clàssic de la guia. Els editors destaquen d’ell que és “un clàssic, cèntric i amb molts anys de vida. Té una carta bastant completa, tot i que els plats més populars sempre són els fantàstics peixos i marisc del seu expositor”.

El Drac, ubicat a l’interior de l’Hotel Sant Jordi, va entrar a la guia l’any passat i enguany s’hi ha mantingut. Des de Michelin posen en valor al seu xef, assegurant que “Raül Balam Ruscalleda ha tornat a la seva terra natal, El Maresme, per aprofitar els productes de temporada locals per expressar la seva creativitat i personalitat a la cuina a conjunt amb forts sabors”.

Malgrat la nostra ciutat és present a la guia amb aquests dos restaurants, cap establiment calellenc ha aconseguit una de les famoses estrelles.

Comparteix el contingut!

Go to Top